Vad gör jag? 

Just nu har jobbar jag 50% på Höre Industri där jag har en Ekonomi och HR roll. Vid sidan av det driver jag mitt egna företag där jag strävar efter att få vara kreativ, träffa människor och bidra positivt med mina erfarenheter. Det kan vara inom alltifrån träning/hälsa, föreläsning, skapa material och content, hålla i träningspass för företag, inspirera, vara med på fotograferingar inför nya kollektioner eller fotografera själv.
En härlig mix - så som jag önskar det! Har du någon idé?
Tveka inte på att kontakta mig!

Träningspass

Har ni ett event eller kanske en konferens och vill att jag besöker er och håller ett träningspass?
Kul, hör gärna av er så hittar vi ett upplägg som passar just er!

Skapa Content

Jag brinner för fotografering och skapande i olika former. Att skapa content är verkligen roligt. Jag har/haft samarbeten inom både matlagning, mode och träning. 
Kanske kan jag hjälpa just dig?

Föreläsning

Jag har nyligen avslutat en kurs med Jonathan Ljungqvist inom föreläsning och coachning. Och ska har börjat föreläsa om mina erfarenheter inom sporten. Mycket om det som många inte vågar prata om, exempelvis prestationsångest, motgångar, att behålla glädjen och kärleken till sporten. Men även om presationer, mål, driv, OS, etc. Det skräddarsyr vi. Du/ni når mig via formuläret så tar vi det därifrån!

Fotografering

Jag brinner för fotografering. När jag var ca 13 år köpte jag min första kamera. Jag är långt ifrån ett proffs som kan allt inom foto men jag tycker mig ha ett öga för det. Det är en hel värld och jag lär mig varje gång jag har kameran i handen. Jag är självlärd i fotografering och äntligen finns det mer tid till det. Fotat några bröllop och hjälp till vid diverse porträttfotograferingar etc.