Tidigare uppdrag och samarbeten!

HELLY HANSEN

Har i över 5 år haft ett samarbete och varit ambassadör för Helly Hansen som fortlöper. Vi byggde upp en fin relation under tiden i landslaget och vårt samarbete genom åren är verkligen något jag är väldigt stolt över. Det är alltifrån fotograferingar inför nya kollektioner, produktbilder till hemsidan, kataloger, press och skapa eget content etc.

SALTÅ KVARN

Har gjort en hel del olika grötrecept till Saltå Kvarn. Ni som följt mig vet att jag älskar frukost och all sorts matlagning. Att få skapa näringsrika recept för en vardag med massa rörelse och motion är roligt och inspirerande!

HESTRA HANDSKEN

Senaste tiden har både jag och min sambo Robin gjort fotograferingar för Hestra, ett fint företag med grymma produkter och handskar för alla äventyr! Vi cyklar både landsväg och mountainbike, springer och åker skidor. Så att göra ett sådant jobb tillsammans med dom kändes helrätt. 

NYBERGS BIL

Jag har ett ganska nystartat samarbete för 2022 med Nyberg Bil. Ett genuint fint företag som jag känner mig trygg och bekväm med på många sätt. Där testar jag och Robin lite olika bilar för våra äventyr och resor. Privat kör jag en XC40 recharge, En bil på enbart el och den är perfekt för min vardag!

ALPE EYEWEAR

Nystartat företag med glasögon för alla sorters äventyr. För ALPE (uttalas ALP för er som första gången ser det) gör jag fotograferingar och skapar material & content. Hjälper dom även med t.ex. grafisk profil. 

SVENSKA SPEL

Efter alla år i landslaget ligger som sagt träning varmt om hjärtat. Jag gästade Svenska Spel på en medarbetarträff i Stockholm där jag körde ett uppskattat pass.
Ett roligt uppdrag som jag gärna gör om med företag!

WELLAWARE

Har ett pågående samarbete med Wellaware där jag är receptkreatör för deras kosttillskott. Har hittills gjort goda smoothies, proteinbollar och har många smarriga planer framåt.

GARAGEPORTEXPERTEN

Vi gör om våran carport till en komplimentsbyggnad/garage fast inte ett typiskt garage utan ett utrymme för våra äventyr! Jag och vi (Robin och jag) älskar olika äventyr och många gånger börjar det ifrån garaget. Ett träningspass, landsvägscykling, MTB, gympass, löpning, vandring, utekäk osv!